30073177_1797107437264113_6965766485075065681_o

Comedyclub @ Foodtruck Festival

Dit jaar hebben wij een exclusieve comedyclub toegevoegd aan SilverDome Foodtruck Festival! In deze apart area treden maar liefst 5 professionele top komedianten uit binnen- en buitenland op. Lees meer over Comedy in Zoetermeer..

Wat is stand-up comedy?
Stand-up comedy is een uit Engeland en de Verenigde Staten overgewaaide theatervorm. Stand-up comedy bestaat vaak uit korte humoristische anekdotes. De komiek reciteert meestal een snelle groepering van humoristische verhalen en oneliners. Bij stand-up comedy hebben de comedians meestal niet veel meer nodig dan een spotlight en een microfoon. Bij een stand-up comedyshow is er vaak sprake van een line-up van drie tot vier comedians die om beurt een kort en krachtig optreden geven, aangekondigd door een MC (Master of Ceremonie).
Bij stand-up comedy en cabaret zullen er professionele comedians en cabaretiers een wervelende show neerzetten. Omdat de interactie bij stand-up comedy veel voorkomt, kan dit veel hilariteit opleveren. Zeker als dit een op maat gemaakte bedrijfsuitje is, waarbij het bedrijf op de hak wordt genomen.

Het verschil tussen comedy en caberet.
Een belangrijk verschil is de verhouding tot het publiek. Bij cabaret is publieksinteractie of -interventie meestal geen onderdeel. Bij stand-up comedy is het contact met het publiek juist veel belangrijker. Bij stand-up comedy gaat het om de lach, bij cabaret komt er veel meer te pas zoals verhalen, muziek en zelfs danspasjes. Dit maakt de dynamiek van stand-up comedy wezenlijk anders dan van cabaret.

Een stand-up comedian is leuk voor de sfeer en vooral goed voor de lachspieren. Bij ons kunt u een stand-up comedian of comedy show inhuren voor uw bedrijfsfeest. Een stand-up comedian is een leuke toevoeging tijdens een conferentie, lezing of feest. Ook kunt u bij Comedyteam stand-up comedians individueel boeken.

Foodtruck Festival Silverdome Zoetermeer
Een comedyshow is natuurlijk geen succes zonder diverse hilarische top comedians. Iederen vanaf 16 jaar is welkom! De comedians die o.a.  zullen optreden zijn:

Mino van Nassau;  Mino is een comedian met een Indian flavour. Zijn Indiase achtergrond speelt een grote rol in zijn stand-up comedy. Ook heeft hij veel van zijn grappen te danken aan zijn Nederlandse vrouw en familie. Ook is Mino finalist van ‘The funniest person in the World’ geweest.

Chris van der Ende; Chris van der Ende is al 17 jaar lang een bekende comedian. In 2001 stond Chris in de halve finale van Lucky Strike Comedy Night en later winnaar van het prestigieuze Culture Comedy Award. Vanaf dat moment was het voor iedereen duidelijk: Chris hoort op een podium thuis. Tegenwoordig is Chris niet meer van de bune af te slaan. Hij doet mee aan verschillende wedstrijden en is te zien op TV in zowel Nederland als in België.

Kor Hoebe: Kor Hoebe is half Nederlands en half Pools en dat maakt hem, volgens hemzelf, een Duitser. Hij is opgegroeid in Amsterdam en zijn passie is stand-up comedy. Overdag geeft hij historische tours door Amsterdam en ’s avonds is hij stand-up comedian.

Harry Glotzbach:  Harry Glotzbach is een gepassioneerde en succesvolle comedian. Hij is een vaste comedian in het Comedy Café in Amsterdam en heeft 4 avondvullende cabaretshows op zijn naam staan. Ook is hij finalist van het Leids cabaret festival en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy  Concours en ook speelt hij al jarenlang op festivals als Lowlands.

Boozy:  Boozy is een echte Hagenees en is een dichter, rapper, schrijver, drummer, presentator en comedian. Hij is een echte entertainer in hart en nieren.

De early bird tickets zijn al te verkrijgen vanaf slechts €4,-. De normale prijs van de tickets zijn €6,-

Tickets klik hier

 

Geplaatst in Uncategorized.